Avís legal i política de cookies

Circare. Grup de recerca històrica, amb CIF G64829682 i Número d’inscripció al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya 36245, i adreça electrònica: circare@hotmail.com, és la responsable de gestionar el domini infanciatuteladaenelfranquisme.cat

Protecció de dades personals

El lloc web infanciatuteladaenelfranquisme.cat no té cap finalitat comercial ni publicitària, tampoc utilitza formulari/s de contacte, per tant cap dada personal o professional serà recollida, utilitzada, ni cedida a tercers. No obstant això informem que la usuària o l’usuari del lloc web, si fos el cas,  tenen dret a la consulta, rectificació i supressió de les seves dades, enviant un correu electrònic a l’adreça circare@hotmail.com, com també per consultar dubtes o per si vol més informació al respecte.

Propietat intel·lectual

La propietat intel·lectual del contingut textual i d’algunes imatges del lloc web infanciatuteladaenelfranquisme.cat és de les historiadores que porten a terme la recerca històrica. En conseqüència, estan sota la normativa vigent sobre propietat intel·lectual. Si és el cas, es pot utilitzar algun fragment sempre i quan se citi la procedència. Comuniquem que la majoria d’imatges procedeixen d’arxius i poden estar protegides per drets d’ús o d’autoria.

Per a l’ús de les dades personals i les imatges propietat de les persones que apareixen a l’apartat Protagonistes, cal consultar-ho abans a l’adreça electrònica circare@hotmail.com, indicant l’ús que se’n farà d’aquestes dades.

Galetes (cookies)

Les galetes són fitxers de text que es baixen a l’equip terminal de la persona usuària i que es desen a la memòria del navegador. Els tipus de galetes són els següents.

De gestió:

  • Pròpies. Galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per l’entitat responsable de la gestió al terminal de la persona usuària.
  • De sessió. Recullen dades de qui navega pel web, per tal de donar el servei que sol·liciti. Quan es tanca el navegador, s’esborren.

De finalitat:

  • Tècniques. Són necessàries per poder navegar per la pàgina web.
  • Analítiques. Permet l’anàlisi de les dades de navegació duta a terme  per la usuària o l’usuari amb la finalitat de fer un seguiment de l’ús de la pàgina web, així com recollir dades estadístiques (nombre de visitants, pàgines visitades, dia i hores de les visites…).Aquestes dades poden ser analitzades per Circare. Grup de recerca històrica per millorar l’ús del web.
  • Personalització. Possibiliten a la persona usuària definir característiques per a la navegació per la pàgina web, per exemple, l’idioma.
  • Seguretat. Per evitar o entorpir els atacs informàtics contra el lloc web o les persones usuàries.

Tots els tipus de galetes citades són anònimes i no s’associen a cap persona.

Informem també, que en el lloc web infanciatuteladaenelfranquisme.cat no s’utilitzen galetes publicitàries.

Política d’enllaços

No ens fem responsables del contingut, informació i disponibilitat tècnica de les pàgines web de tercers a les que les usuàries i els usuaris accedeixin a través dels enllaços establerts al lloc web infanciatuteladaenelfranquisme.cat

Així mateix, no ens responsabilitzem de l’ús que facin terceres persones  del lloc infanciatuteladaenelfranquisme.cat tant de manera personal com si s’ha inclòs l’enllaç en altres llocs web.

Modificació de les condicions

Circare. Grup de recerca històrica, sense avisar prèviament, es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar qualsevol informació continguda al seu lloc web, així com canviar la configuració i la presentació del domini infanciatuteladaenelfranquisme.cat

Pin It on Pinterest

Share This